Keresés ebben a blogban

A divat fővárosa - shopping tippek II.

A nagy divatházak üzletei után térjünk rá a mindenki számára elérhető kommersz boltokra és üzletláncokra. A San Babila és a Duomo megállók között vonul a Corso Vittorio Emanuele II., ahol olyan márkákat találhatunk mint a Zara, H&M, Mango, Calzedonia, Yamamay, Gap, Banana Republic, Foot Locker, Swatch, Carpisa, Celio, Oysho és Tezenis.
Az árkádok alatt van a Rinascente, 8 emeletes áruház, a shopping szerelmeseinek kötelező állomása - itt a lakberendezéstől kezdve a ruházaton át a parfümériáig rengeteg márka képviseli magát. Sokak szerint a Rinascente Milánó legjellegzetesebb áruháza. A földszinten minden létező eau de toilette hosztesze megpróbálja ráfújni a terméket a gyanútlan vásárlókra. Ne kerülje el a figyelmünket a fiataloknak (akár harmincasoknak is) szánt Youth Store Annex, ami a Via Santa Radegonda oldalbejáratról is megközelíthető. Nyitvatartás H-P 9.30-21.00, Szo 9.30-22.00, V 10.00-21.00.



Említésre méltó a Via Torino is, itt Benetton, Zara, Geox, Calzedonia, Nara Camicie, Promod, Accesorize, Extin, Oltre, Pinko, Tezenis, Yamamay, Intimissimi, Bershka, Mango, Foot Locker, Fnac és Bottega Verde, Carpisa, H&M, OVS, Muji boltok vannak. A milánói lányok kedvenc cipőboltja az MM (Via Torino 10).


A dómtól a Sforzesco kastély felé sétálva a Via Danten végighaladva a következő boltokba lehet betérni: Swarovski, Lush, Blunauta, Geox, Sephora, Guess, Levi's, L'Occitane, Decathlon, Yamamay, Celio, Oysho, Lacoste.

A térképen piros jelöli a boltokkal teli utcákat

Végül de nem utolsó sorban a Corso Buenos Aires is várja a vásárolni indulókat, a piros metró MM Porta Venezia, Lima és Loreto állomásainál. Itt az Accesorize, Swatch, Imaginarium, Prenata, Chicco, OVS, Bottega Verde, Calvin Klein, H&M, Extyn, Conbipel, Yara, Stefanel, Sisley, Promod, Motivi, Segue, Persona, Nara Camicie, Luisa Spagnoli, Freddy, Elena Miro, Calzedonia, Benetton, Liu Jo, Morgan, Intimissimi, Golden Point, Yamamay, Tezenis, Etam, Adidas, Lotto, Nike, Puma, Foor Locker, Muji, MM, Betty Flowers és Bata boltokban lehet költekezni.

Olvasd el a Shopping tippek I. cikket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése